Dom je tamo gde je srce

O nama

Kompanija ADECO osnovana je 1991. godine u Novom Sadu. Primarna delatnost naše kompanije je proizvodnja  motornih  i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti za motorna vozila, mehanizaciju iindustriju.

Danas ADECO zapošljava oko 60 ljudi. Pored domaćeg tržišta, plasiramo naše proizvode i na inostrana tržišta u preko 15 zemalja širom sveta. Više o kompaniji ADECO pogledajte OVDE.

Kao rezultat višedecenijskog uspešnog poslovanja u oblasti proizvodnje ulja i maziva, nastala je ideja da svoje poslovno znanje i iskustvo proširimo na još jedan deo našeg poslovanja, a to je građevinarstvo. Našu građevinsku delatnost obavljamo pod nazivom ADECO INVEST koji okuplja tim stručnih i priznatih arhitekata, inženjera i izvođača radova.

Spoj poslovnog iskustva, znanja i stručnosti su garant kvaliteta naših objekata. Glavni cilj u našem poslovanju je zadovoljstvo svakog našeg kupca, a to ostvarujemo kroz primenu najkvalitetnijih materijala, poštovanje standarda i procedura i praćenje savremenih trendova u građevinarstvu. Trudimo se da svaki naš projekat predstavlja celinu zajedno sa lokacijom na kojoj se nalazi i da na taj bude uklopljen u jedinstven ambijent.

Vodimo računa i o ekološkom aspektu svakog našeg projekta, kroz primena ekološki prihvatljivih materijala u izgradnji kao i da svaki naših objekat krasi što je više moguće zelenih površina. Zato je svaki naš projekat priča za sebe, od ideje do realizacije, jer želimo da budemo prijatelji sa našim kupcima, ali i vodeći računa i o našim sugrađanima, komšijama želeći da ostavimo urbanistički vredne građevine našem gradu.

Kažu “dom je tamo gde je srce”. Naše srce je u Novom Sadu, a Vaše neka bude u objektima koje gradi ADECO INVEST.