Dom je tamo gde je srce

Projekti

STAMBENA ZGRADA
Novi Sad, Ul. Đorđa Rajkovića 32 i 38
Po+P+2+Pk

- 35 stanova
- 1 poslovni apartman - stan
- 15 garažnih mesta u podrumu objekta
- 11 zasebnih garaža u podrumu objekta sa 14 mesta
- 18 parking mesta u dvorištu objekta

Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa kompanijom Tim inženjering sistem doo, koja je suinvestitor na ovom projektu.

Objekat visokog kvaliteta koji se nalazi na Podbari u ulici Đorđa Rajkovića 32-38, u širem centru Novog Sada. Ulica Đorđa Rajkovića proteže se paralelno sa Tekelijinom ulicom, od Gundulićeve do ulice Patrijarha Čarnojevića, presecajući ulicu Bele njive.

Obzirom na blizinu Temerinske ulice ( 5 min.) i Gundulićeve ulice (3 min.), lokacija je odlično je povezana sa svim značajnim delovima grada, preko mreže javnog gradskog prevoza i blizinom izlaza na autoput E-75.

Laganom šetnjom kroz šarmantni podbarski kraj, koji odiše duhom starog Novog Sad stiže se do centralnih gradskih delova kao što su: Trg republike (10 min.), Dunavska ulica (12 min.), Zmaj Jovina (12 min.), Dunavski park (15 min.), Trg slobode (15 min.). U neposrednoj blizini objekta nalaze se: predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, dom zdravlja, fitnes klubovi i trening centri, super marketi i lokalne trgovine, vrhunski restorani i kafići.

Poseban šarm ovoj lokaciji daje blizina Dunava, jer omogućava prijatne šetnje pored reke u blizini Žeželjevog mosta (8 min.), a duž Beogradskog keja (8 min.). U celom bloku predviđeno je ograničenje brzine od 30 km/h za kretanje motornih vozila, što omogućava i saobraćajnu bezbednost ove mikrolokacije. Sve ovo čini ovaj objekat idelan za život moderne porodice, ali i za efikasno obavljanje eventualnih poslovnih aktivnosti.

STAMBENA ZGRADA
Novi Sad, Bele njive 39 i 41
Po+P+2+Pk

- 26 stanova
- 1 lokal
- 8 garažnih mesta u podrumu objekta
- 8 zasebnih garaža u podrumu objekta sa 10 mesta
- 9 parking mesta u dvorištu objekta

Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa kompanijom Tim inženjering sistem doo, koja je suinvestitor na ovom projektu.

Objekat visokog kvaliteta koji se nalazi na Podbari u ulici Bele njive 39 i 41 Tekelijina br. 13, u širem centru Novog Sada. Ulica Bele njive proteže se paraleno sa Gundulićevom ulicom, od ulice Filipa Višnjića, presecajući Tekelijinu pa sve do Temerinske ulice. Obzirom na blizinu Temerinske ulice ( 5 min.) i Gundulićeve ulice (3 min.), lokacija je odlično je povezana sa svim značajnim delovima grada, preko mreže javnog gradskog prevoza i blizinom izlaza na autoput E-75.

Laganom šetnjom kroz šarmantni podbarski kraj, koji odiše duhom starog Novog Sada stiže se do centralnih gradskih delova kao što su: Trg republike (10 min.), Dunavska ulica (12 min.), Zmaj Jovina (12 min.), Dunavski park (15 min.), Trg slobode (15 min.). U neposrednoj blizini objekta nalaze se: predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, dom zdravlja, fitnes klubovi i trening centri, super marketi i lokalne trgovine, vrhunski restorani i kafići. Poseban šarm ovoj lokaciji daje blizina Dunava, jer omogućava prijatne šetnje pored reke u blizini Žeželjevog mosta (8 min.), a duž Beogradskog keja (8 min.).

U celom bloku predviđeno je ograničenje brzine od 30 km/h za kretanje motornih vozila, što omogućava i saobraćajnu bezbednost ove mikrolokacije. Sve ovo čini ovaj objekat idelan za život moderne porodice, ali i za efikasno obavljanje eventualnih poslovnih aktivnosti.

STAMBENA ZGRADA
Novi Sad, Tekelijina 13
Su+P+3+Pk

- 12 stanova
- 6 zasebnih garažnih mesta u suterenu objekta
- 2 garaže u suteranu objekta
- 7 parking mesta u dvorištu objekta

Objekat visokog kvaliteta sa malim brojem stanova koji se nalazi na Podbari u ulici Tekelijina br. 13, u širem centru Novog Sada. Tekelijina ulica proteže se većim delom Podbare, paralelno sa Temerinskom ulicom, od Almaške ulice, presecajući Gundulićevu pa sve, skoro do Venizelisove ulice, gde se završava kao slepa ulica.

Obzirom na blizinu Temerinske ulice ( 2 min.) i Gundulićeve ulice (2 min.), lokacija je odlično je povezana sa svim značajnim delovima grada, preko mreže javnog gradskog prevoza i blizinom izlaza na autoput E-75, a laganom šetnjom kroz šarmantni podbarski kraj, lako se stiže do centralnih gradskih delova.

U celom bloku, predviđena izgradnja spratnosti maksimum Pr+3+Pk, a ograničenje brzine od 30 km/h za kretanje motornih vozila, omogućava i saobraćajnu bezbednost ove mikrolokacije. Sve ovo čini naš objekat idelan za život moderne porodice, ali i za efikasno obavljanje eventualnih poslovnih aktivnosti.